×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 126
Неможливо завантажити XML-файл

Українська Галицька Партія хоче позапланово перевірити АТП №1

DAKOVYCH.jpgДепутати Української Галицької Партії хочуть зрозуміти, чому у Львові, особливо у святкові дні, маршрутку на зупинці потрібно чекати майже півгодини? Чому на деяких маршрутах дуже мало автобусів,  перевізники часто не дотримуються встановленого інтервалу руху? Як результат, львів’яни змушені довго чекати, їхати в переповнених брудних автобусах і нерідко, через поломки, пересідати на інший транспорт.

Львівськими маршрутками щодня їздять тисячі пасажирів, вартість проїзду періодично підвищується, але, як стверджують депутати, покращень львів’яни не бачать. Саме тому в своєму запиті депутат Української Галицької Партії Ігор Дякович пропонує здійснити позапланову комплексну перевірку Львівського комунального підприємства АТП №1.

«Щоб перевірка була якісною, ми пропонуємо не лише встановити технічний стан автобусів, порахувати справні та поломані транспортні засоби, а й визначити, скільки водіїв працюють на підприємстві і яку вони отримують заробітну плату. Важливим є і фінансовий звіт підприємства за минулий рік, а також сума дотацій з міського та державного бюджету. Варто також визначити облік пасажиропотоків на кожному маршруті, а також облік перевезення пільговиків за 2015 рік. Цікаво буде знати, скільки автотранспортних засобів придбало АТП №1 минулого року», - каже Ігор Дякович.

Депутат також запропонував залучити його до проведення відповідної перевірки і пообіцяв про її результати відкрито інформувати львів’ян.

За результатами більшості соціологічних досліджень, що проводяться у місті, незадоволення якістю роботи громадського транспорту входить в ТОП-5 проблем Львова.

Дякович Ігор Володимирович