×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 125
Неможливо завантажити XML-файл

Андрій Пундор: Статус міста літератури ЮНЕСКО дає Львову шанс здійснювати фантастичні перетворення у культурі

b_287_372_16777215_00_images_stories_deputaty_7_sklykannya_пундор.png

Статус міста літератури ЮНЕСКО відносить Львів до мережі "Креативних міст" і дає нам шанс здійснювати фантастичні перетворення у культурі, освіті та інших галузях міста, а це насправді прямо впливає на нашу конкурентоспроможність.

Про це йдеться у коментарі голови комісії конкурентоспроможності, сталого розвитку та підприємництва Львівської міської ради Андрія Пундора щодо отримання Львовом статусу міста літератури ЮНЕСКО. Андрій Пундор– один із тих, хто працював над текстом аплікації-переможця.

«Статус міста літератури ЮНЕСКО відзначає місто Львів серед інших міст не України, а усього світу. Адже цим статусом можуть похвалитись небагато міст і приємно, що Львів тепер знаходиться в компанії Барселони, Мельбурна, Кракова, Дубліна, Единбурга.

Попереду багато роботи, і цей статус надихає нас робити все можливе, щоб показати, що Львів отримає його заслужено. Окремо хочу відзначити роботу команди, що подала заявку, в яку ввійшли представники Управління культури Львівської міської ради, Форуму видавців, Інституту міста і представники середовища”, - зазначив Андрій Пундор. 

Пундор Андрій Зіновійович