×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 125
Версія для друку

В Аквапарку “Пляж” відбулась чергова передача гуманітарної допомоги

b_250_0_16777215_00_images_stories_deputaty_6_sklykannya_gutnyk1.jpg

 За сприяння громадського діяча, депутата ЛМР від ВО «Свобода» Андріяна Гутника не перестають збирати вже протягом двох років. Окрім цього, в зону АТО вирушить автомобіль, звичайно не порожній, а з черговою партією теплого одягу, харчів та малюнків.

Військові кажуть, що автомобіль має хорошу ґуму, посилені бампери, але все ж таки ще трохи обладнають його до бойових умов.У зоні АТО такі автомобілі використовують для розвідки, доведення боєприпасів на передову та вивезення поранених.  

«Зараз нам дуже складно пересуватися на передовій. У нас постійно є потреба підвозити боєкомплекти, речі, продукти харчування солдатам, щодня треба завозити їжу, одяг, матеріали тощо. Використовувати військову техніку нам нині складно, тому що треба багато палива. А такою невеликою машиною все можна швидко розвезти», –розповідає Олег Куцин, командир 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, який приймав ключі від автомобіля.

Сьогоднішня допомога на Схід не перша і не остання, наголошують організатори. Аби забезпечити бійців необхідним реманентом, волонтери та меценати продовжують збирати гуманітарну допомогу.

«Попри усі обіцянки влади, наші бійці в зоні АТО не повністю забезпечені всім необхідним. Саме завдяки спільній постійній праці стало можливим вже з першими заморозками оперативно передати необхідні речі для наших побратимів. Зимовий період тільки починається, тому теплих речей буде потрібно ще більше. Висловлюю щиру подяку тим, хто долучається для допомоги та підтримки наших побратимів. Це не разова акція, а постійна робота, долучитись до якої може кожен небайдужий мешканець міста», - наголосив Андріян Гутник.

Гутник Андріян Юрійович