×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Неможливо завантажити XML-файл

Будинок дитячої та юнацької творчості на вул. Грінченка, 4А потребує негайного ремонту

Депутат Львівської міської ради Олександр Алєксєєв повторно звернувся до міськогоголови Андрія Садового щодо необхідності ремонту Будинку дитячої та юнацької творчості на вул. Грінченка, 4А. 

Зі слів депутата, до нього надійшли чисельні звернення та скарги мешканців Шевченківського району м. Львова з приводу необхідності ремонту багатьох об’єктів соціальної сфери у їхньому районі. Найгостріше це питання постає щодо Будинку дитячої та юнацької творчості на вул.. Грінченка, 4А, який передбачає капітальний ремонт та заміну труб відведення дощової води – 220 000грн., заміну вікон – 250 000 грн., капітальний ремонт 16 санвузлів  - 150 000 грн. та сам ремонт приміщень закладу  - 150 000грн.

Як повідомив Олександр Алєксєєв, будівля збудована як дитячий дошкільний заклад ще в 1975 р., а після закриття садочку у 1995 році приміщення пустувало і руйнувалось. У 1997 році будівля була передана Будинку дитячої та юнацької творчості. Ремонт даху проводився частково у 2000 році. На даний час дах протікає і у зв’язку з цим у кабінети другого поверху неможливо привести до нормального стану. У даному будинку творчості займається 970 вихованців, зокрема народний ансамбль танцю «Галичанки» та зразковий художній колектив  «Острів дитинства» та багато художніх студій та декоративно-ужиткового мистецтва. При підтримці батьківського комітету були відремонтовані санвузли та деякі приміщення даного закладу.

Зазначена будівля є об’єктами соціальної сфери, а тому їхній ремонт має першочергову вагу. У зв’язку з цим на підставі закону України про статус депутатів місцевих рад прошу Вас внести у титульний список ремонтних робіт на 2014 рік зазначений вище об»єкт.