Версія для друку

Місто звернеться до Кабміну щодо безоплатної передачі у комунальну власність приміщення готелю «Власта», а також уповноважить Перше ТМО взяти участь в аукціоні

На позачерговій сесії депутати підтримали участь КНП «Львівського ТМО «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» в аукціоні з продажу єдиного майнового комплексу ДП «Готель «Власта». 
 
У готель розташований за адресою: м. Львів, вул. Клепарівська, 30, його планують обладнати під реабілітаційний центр для військових та ВПО.  
 
Голова фракції ВАРТА Юрій Мартинюк наголосив на важливості об'єднання зусиль міста та області.
 
«Якщо ми об’єднаємо свої зусилля і це питання буде лобіюватись не лише міським головою і депутатським корпусом, а й до цього підключиться керівник військово-цивільної адміністрації, народні депутати з Львівщини, то, можливо, воно буде вирішене швидше і якісніше», - Юрій Мартинюк. 
 
Голова комісії охорони здоров’я і соціального захисту Валерій Веремчук зауважив, що  придбання приміщення готелю дасть можливість розмістити в ньому внутрішньо переміщених осіб та військових для їх подальшого відновлення. 
 
«Лікарняне ліжко-місце дуже дорого коштує. У європейських клініках проводять операції в лікарні, а для подальшої реабілітації пацієнта проводять в інші відділення. Ми всі разом, а особливо, керівництво Першого ТМО, зробили дуже багато, щоб це була повноцінна лікарня. У минулому році у медоб’єднанні пролікували понад 500 тисяч пацієнтів, провели понад 50 тисяч операцій. Розуміємо, яке це велике навантаження, воно, на жаль, через війну буде збільшуватись. Тому вкрай важливо мати додаткові приміщення, підтримуючого характеру», - Валерій Веремчук .
 
За даними електронного торговельного майданчика, аукціон має відбутись 23.01 2023 року.
 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією Львівської міської ради.