Версія для друку

«Європейська Солідарність» у Львівській міській раді ініціює приватизацію готелю «Власта» для потреб військових та ВПО

Сьогодні, 22 січня депутати Львівської міської ради зібралися на позачергове пленарне засідання. Серед основних питань порядку денного, звернення до Кабінету Міністрів України щодо передачі у власність територіальної громади міста Львова готелю «Власта».
 
Фракція "Європейська Солідарність" у Львівській міській раді ініціює звернення до Кабінету Міністрів України про безкоштовну передачу комплексу ДП "Готель "Власта" з подальшою передачею будівлі у комунальну власність Львівської громади. 
 
Йдеться про те, щоб "Власта" перейшла до сфери управління охорони здоров'я для розміщення відділень КНП «Львівське територіальне медичне об'єднання
«Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" для реабілітаційної військових, які потребують медичної допомоги, та для розміщення хворих і потерпілих, які прибувають до Львова із зон бойових дій. 

Також депутати фракції "Європейська Солідарність" у Львівській міській раді запропонували мерії співпрацювати з іншими медичними закладами, зокрема з військовими госпіталями, де лікують захисників і захисниць, щоб вони також могли використовувати готель "Власта".
 
Сподіваємось, що КабМін піде назустріч громаді Львова, і Власту буде збережено для потреб військових та пацієнтів, які лікуються у Львові.
 
Якщо ж КабМін не погодиться, то місто в особі КНП «Львівське територіальне медичне об'єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» візьме участь в аукціоні з продажу єдиного майнового комплексу ДП «Готель «Власта» і спробує придбати його у комунальну власність Львова.