Версія для друку

Реформовані установи повинні мати стратегію розвитку, – Олекса Возняк

Комісія підприємництва, інвестицій, цифрової трансформації та спадщини підтримала приєднання Львівського муніципального хору “Гомін” до Львівського академічного будинку органної та камерної музики. Ще одне рішення передбачає створення загальної бібліотечної мережі Львівської громади – в одну мережу об'єднали Централізовану бібліотечну систему для дітей з Централізованою бібліотечною системою для дорослих. Про це розповів депутат фракції “Голос” Олекса Возняк. 

За його словами, обидві ухвали викликають питання – такі зміни можуть нести за собою скорочення частини працівників. Депутат запропонував розробити стратегію розвитку реформованих установ для того, щоб ефективно використовувати бюджет міста та щоб їх діяльність була ефективною. 

В проектах ухвал, назва яких починається зі слів “Про розвиток…”, крім рішень про ліквідацію юридичних осіб, немає жодної інформації про те, як мають розвиватись ці інституції. Тому я пропоную протягом двох місяців розробити стратегію розвитку реформованих установ на найближчі два роки”, – наголосив він. 

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією Львівської міської ради.