Версія для друку

Підтримуємо наших захисників України і допомагаємо наблизити перемогу!

У Винниках відбувся "Вечір небайдужих на підтримку захисників України". Спільно з громадою, у Вербну неділю, винниківчани зібрались, аби розділити свято із тими,  хто найбільше постраждав від цієї жорстокої війни.

Громада міста Винники від самого початку підтримувала і підтримує наших співгромадян, які вимушені були покинути свої домівки, а хтось їх просто втратив через безперервні бомбардування зі сторони російських окупантів, розповідає депутат фракції «Європейська Солідарність» Юрій Ломага.

«У таке величне і світле свято Входу Господнього у Єрусалим, у Винниках ми ділилися з українцями із інших регіонів, галицькими традиціями писанкарства. Відомо, що писанка - це символ життя. Господь переміг життям смерть і дарував нам спасіння. Віримо, що і наша країна якнайшвидше переможе, бо правда завжди перемагає!».

 Також дітки сьогодні розмальовували писанки та прикрашали паски, які в рамках проекту "Великодній кошик для військового", представники БФ "Домівка Милосердя" Charitable Foundation "Home of Mercy" передадуть на фронт для наших воїнів. 

Олексій Різник, однин із засновників Фундації розповів про те, що збір великодніх гостинців для захисників триватиме упродовж цілого страсного тижня. 

«Кожен охочий може долучитись та принести паску до свого храму, аби кожен захисник, який нині на передовій, отримав свій великодній дарунок. Нехай освячена верба береже від зла наші домівки та нашу країну!  Слава Україні!».

 

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.