×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Цьогоріч плануємо розпочати реалізацію програми «Львів читає», – Віталій Троць

У 2022 році «Голос» планує розпочати реалізацію програми «Львів читає», спрямованої на популяризацію читання у місті. Ця програма базуватиметься на принципах та ідеях, що вже не перший рік втілюються в багатьох європейських країнах.

Сьогодні як ніколи потрібно популяризувати україномовний продукт, створювати можливості для розвитку видавничої справи у Львові та Україні загалом

Інвестор, який облаштує книгарню з читацьким залом та мистецькими елементами на місці залізничних кас на вулиці Гнатюка у Львові оберуть до кінця лютого. Вже відомі учасники інвестиційного конкурсу, тепер конкурсна комісія має заслухати їх публічні презентації та дізнатися про їхнє бачення облаштування простору. Переможця мають обрати до кінця лютого.

Ця книгарня має стати справді культовим місцем для нашого міста та простором, що спрямований на підтримку і пропагування читання. Приміщення знаходяться у самому серці Львова, поруч з університетами, тому такий креативний простір мав бути цікавим для молоді. Незабаром розглянемо презентації учасників конкурсу, і дуже сподіваюся, що вже до кінця 2022 року там розпочнуться роботи».

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.