×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Для відремонтованої дитячої кардіохірургії доставили багатофункціональні ліжка

Кілька днів тому за кошт небайдужих підприємців у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги  відремонтували блок дитячої кардіохірургії. Це 6 палат для маленьких пацієнтів із серцевими патологіями, де вони та їхні рідні зможуть перебувати до та після операцій.

Народна Самооборона Львівщини передала чергову партію ліжок для Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Голова комісії охорони здоров’я та соціального захисту Львівської міської ради, керівник Народної Самооборони Львівщини  Валерій Веремчук розповів, що це вже третя поставка від благодійників з Австрії. Попереднього разу ліжка розмістили в інсультному відділенні 8-ї лікарні та у дорослій кардіології ЛШМД.  

«Це не звичайне лікарняне ліжко, воно сучасне, багатофункціональне вартістю близько 30 тисяч гривень. Наші багаторічні друзі, священник Тарас Шагала з Австрії у співпраці з Карлом Біндером допомагають нам у цьому. Також вдячний нашому партнеру компанії «Міст», яка займається доставкою та логістикою. Насправді спільними зусиллями ми крок за кроком покращуємо якість надання послуг у наших медичних закладах. Це взаємопов’язані речі. Адже коли є нові ліжка, то також постає питання ремонту приміщень, оснащення новим медичним обладнанням. Відтак з бюджету розвитку міста цього року виділено рекордні 440 млн грн на ці потреби».

Додамо, що нещодавно сучасні багатофункціональні ліжка та медичне устаткування отримала також Стебницька міська лікарня Дрогобицької міськради.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.