Версія для друку

Конгрес Культури розпочнеться у Львові вже завтра! - Юля Хомчин

Три дні у нашому місті триватиме велике міжнародне культурне обговорення. Понад 80 спікерів ділитимуться досвідом із сотнями учасників заходу. Обговорюватимуть, як пандемія вплинула на культурне життя, про фінансування сфери, прозорість конкурсів на обрання керівників та керівниць інституцій, загрози та виклики перед працівниками індустрії та інше.

"Конгрес Культури завжди має якусь тему. Цього разу - майбутнє сфери культури, хто його моделює, як воно режисується, хто є творцем культурних політик в Україні. У нас запрошені як міністри, так і діячі та діячки культури, керівники культурних інституцій, політики, митці, філософи. Учасники заходу зі всієї країни - Одеса, Маріуполь, Львів, Франківськ, Тернопіль, Київ, Шепетівка, і багато великих та маленьких міст," - каже співорганізаторка конгресу, директорка Інститут культури та депутатка від Самопомочі Юля Хомчин.

На заході триватиме кілька тематичних платформ одночасно.

Головну сцену транслюватимуть на фейсбук-сторінці конгресу.

Розпочнеться захід 14 жовтня і триватиме до 16 жовтня.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.