×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Замість хащів у Львові - 10 тисяч робочих місць - Вікторія Довжик

Напередодні у Львові в районі Сигнівки символічно заклали капсулу під будівництво індустріального парку – “Спарроу Парк Львів.” Цією промзоною вже зацікавились 10 іноземних компаній. Тож перші промислові площі власники планують здавати вже з наступного року!

Але це вчора - урочистості. Наша Вікторія Довжик пам'ятає, як 10 років тому їздила сюди з потенційними інвесторами... у гумаках! Навколо були одні хащі - без доїздів та комунікацій.

“Чотири роки тому нам вдалось переконати депутатів, що спочатку мусимо ту територію привести до ладу, а потім вже продавати. Так і зробили - ми відремонтували дороги, провели комунікації, освітлення,  і ділянкою зацікавились відразу кілька великих компаній. Так, ми продали землю на аукціоні, але окрім коштів, ми ще й отримали на перспективу потужних роботодавців у місті!

Звідси ми будемо отримувати податки від працівників, податок на землю також сплачуватиметься - а  це все надходження до міського бюджету. Крім того, кожне велике підприємство створює навколо себе кілька обслуговуючих підприємств - а це додаткові можливості для малого і середнього бізнесу,” - говорить радниця міського голови з економічних питань та голова фракції Самопомочі у Львівській міській раді Вікторія Довжик.

 

Найперше сюди заходитимуть представники:

- машинобудування та металообробки;

- логістики (urban logistics);

- легкої та харчової промисловості;

- переробної галузі;

- деревообробної, поліграфічної галузі.

 Загалом на всій цій території заплановано створити 10 тисяч нових робочих місць.

 
Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.