Версія для друку

Депутати від Самопомочі взяли участь в Національному молитовному сніданку у Києві

Сьогодні у Києві розпочався 9 Національний молитовний сніданок України. Депутати Львівської міської ради від Об'єднання «Самопоміч» Дмитро Колесник  та Андрій Закалюк  взяли участь у заході і разом із тисячею інших учасників із 15 країн світу спільно моляться  за долю України.

До символічного сніданку долучилися керівництво держави, урядовці, провідні політики України та ряд впливових закордонних гостей, серед яких парламентарі США, провідні політики країн Європейського Союзу. А також представники української творчої інтелігенції, журналісти, освітяни, науковці, військові капелани, управлінці та бізнесмени. Знову приєднається до заходу український актор та співак Михайло Хома (Дзідзьо).

b_938_703_16777215_00_images_молитовний_сніданок_1.jpeg

 «Ідея у тому, що християни усіх Церков разом моляться за справедливу та чесну владу. Є дуже багато способів керувати країною. Один із них – це молитися за владу, яка сьогодні є у країні та місті. Ми хочемо бути єдиними, виявляти любов і єдність, в цьому мати результат від Бога», - говорить Дмитро Колесник.

Національні молитовні сніданки в Києві проводяться вже дев’ять років поспіль і вважаються найбільшими в Європі. Цьогорічний сніданок присвячений 30-річчю Незалежності України. У Львові молитовний сніданок відбудеться 10 вересня, організовує - наш Дмитро Колесник.

Більше інформації - на сторінці Об'єднання "Самопоміч" - https://www.facebook.com/samopomich 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.