×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Андрій Дячишин, депутат «Голосу» про пів року депутатської роботи

20 липня депутати «Голосу» Львівської міської ради відзвітували за пів року депутатської діяльності. Андрій Дячишин розповів про основні напрацювання та про роботу із мешканцями.

Про початок роботи в раді:

«Пам’ятаєте як починалася робота в раді, як було гаряче – мені видається, що саме тоді «Голос» почав показувати свою позицію, що ця позиція є і буде непохитною.

Моя робота в раді разом з Віталієм Троцем почалася з участі в робочій групі з регламенту ЛМР, який відрізняється від попереднього більшою збалансованістю, що, сподіваюся, вплине на благо нашого міста».

Про хаотичні забудови:

«Повинні бути правила від яких ми не маємо відступати. Восени  чекаємо на розпорядження міського голови про створення робочої групи у складі депутатів усіх фракцій. Також представлятимемо свій алгоритм роботи, розроблений депутатами фракції «Голосу» та профільною експертною групою партії, і чекатимемо зворотнього зв’язку від депутатського корпусу».

Про зелені зони Львова:

«Ініціювали формування двох нових скверів, яких ще не було. Зараз ми працюємо над формуванням третього – поки це просто територія. Ми обрали модель, за якою нові сквери чи парки входитимуть до ЛКП «Зелений Львів» – вони будуть в їх обслуговуванні, а це вже інший бюджет. Зараз ці території мають утримувати адміністрації районів Львова, що є не добре з управлінської точки зору, адже це дублювання спеціалістів, що відбивається на бюджеті, або відсутність таких і тут можливі перевитрати або недогляд».

Про роботу на районі:

«Ми працюємо з місцевими мешканцями. Вже формуємо документацію трьом будинкам під створення ОСББ, допомагаємо їм у тому, щоб вони могли сформувати  свої прибудинкові території. Також намагаємось розширити співпрацю мешканців з районними адміністраціями для більш планомірного та ефективного використання районних бюджетів».

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.