×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Цьогоріч у Львові на співфінансування ремонту ліфтів виділять 10 мільйонів гривень - Іван Рудницький

Цьогоріч на технічну експертизу,  ремонт, заміну  20 ліфтів та їхню модернізацію в будинках ОСББ та ЖБК з бюджету виділять 10 мільйонів гривень. Про це розповів член комісії міської інфраструктури, інженерного та житлового господарства ЛМР, депутат від Європейської Солідарності Іван Рудницький.
На засіданні комісії погодили титульні списки департаменту ЖКГ щодо ремонту житлового фонду ОСББ та ЖБК на 2021 рік у  диспетчеризації, ремонту та заміни ліфтів.
"Це дуже добра програма. Згідно із нею частину коштів на ремонти дають з міського бюджету, а ще значна частина вкладається самими мещканцями, приблизно 10% від загальної вартості докладають будинки ОСББ та ЖБК", - розповів Іван Рудницький. 
Також він розповів, що в місті діє програма щодо капітального ремонту житлового фонду. 
Є 52 об’єкти, які відремонтують в межах цієї програми. 
Частина з них - перехідні об’єкти з минулого року, роботи в яких незавершені, ще частина - нові об’єкти. Їх також ремонтують за принципом співфінансування між містом та мешканцями. 
"Спільними зусиллями влади і громадян будинки стають дедалі охайніші, люди краще утримують свої будинки, в них кращий технічний, і якщо частково допомагати за кошти громади міста, то ми будемо робити дуже добру справу з великою користю", - наголосив Іван Рудницький.
 
Більше інформації про діяльність фракції "Європейська Солідарність" читайте тут: https://www.facebook.com/faction.es.lviv.lmr/
 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.