×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

ЛМР надала в оренду приміщення громадській організації «Будуймо Україну Разом»

14 лютого на пленарному засіданні сесії ЛМР депутати прийняли ухвалу «Про надання громадській організації «Будуймо Україну Разом» в оренду нежитлових приміщень на вул. Шота Руставелі, 32». Цю ухвалу підтримали 53 депутати.

Згідно з документом, громадській організації “Будуймо Україну Разом“ надані нежитлові приміщення півпідвалу загальною площею 51 кв. м на вул. Шота Руставелі, 32 в оренду без права передачі в суборенду терміном на 10 років для здійснення статутної діяльності.

Начальник управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун повідомила, що ухвала підготовлена на звернення ГО «Будуймо Україну Разом», утвореної у 2015 році. Документ був розглянутий і підтриманий на профільній комісії ЛМР.

В обговоренні цього питання виступили депутати Любомир Босаневич, Тарас Чолій та Юрій Кужелюк, які закликали своїх колег підтримати ухвалу, оскільки це діюча організація і виконує реальну роботу. Зокрема, за словами Юрія Кужелюка, ця організація – працюююча, займається волонтерством, їздить на фронт. «Я сам із головою ГО «Будуймо Україну Разом» Ігорем Фінканіним та депутатом ЛМР Ігорем Ванем неодноразово їздив на передову. На мою думку, саме такі організації слід підтримувати», - наголосив депутат.

Надія Гербовка.