×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Міський голова та Секретар Львівської міської ради нагородили переможців громадського бюджету Львова

7 грудня у Львівській міській раді під час зустрічі з активними містянами з нагоди Дня місцевого самоврядування відбулось нагородження переможців громадського бюджету. Сертифікати авторам проектів 2018 – 2019 років вручили міський голова Львова Андрій Садовий та Секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило.
«На моє велике переконання, День місцевого самоврядування – це день громади, яка є основою основ. Моя велика подяка мешканцям міста Львова за те, що ви є активні, принципові, що ви голим нервом відчуваєте несправедливість і боретеся за справедливість», - зауважив під час привітання міський голова Львова Андрій Садовий. Також міський голова наголосив, що місцеве самоврядування має давню і унікальну історію, а Львів має найдовший досвід самоврядування.
Далі відбулося вручення сертифікатів найактивнішим львів’янам, проекти яких стали переможцями громадського бюджету 2018 – 2019 років.
Після нагородження один із авторів великого проекту, який цього року здобув перемогу, директор школи східних мов та бойових мистецтв Будокан Олександр Козловський зазначив: «Нам перемога дісталася у дуже серйозній боротьбі. Я прийшов в освіту зі східних єдиноборств, де чорний пояс просто так не роздається. Він цінується за те, що до нього важко йти. Так і ми надзвичайно важко йшли до тієї перемоги. Дякуємо всім людям, які організовували цей конкурс, тому що ми отримали ще й побічний ефект – наш колектив згуртувався, і такого до цього не було».
Нагадаємо, що на сесії ЛМР 29 листопада депутати затвердили перелік проектів - переможців громадського бюджету м. Львова на 2019 рік. Відповідно до результатів голосування, до фінансування у 2019 році рекомендовано 54 проекти на загальну суму 38 198 578 грн, з них - шість великих на суму 15 519 596 грн та 48 малих на суму 22 678 982 грн.
Також під час зустрічі Андрій Садовий вручив відзнаку Львівського міського голови «Герб ЗУНР» депутатові Львівської міської ради Олегу Сорочкіну – за активну громадянську позицію, сумлінне служіння на благо громади, реалізацію міських ініціатив та з нагоди Дня місцевого самоврядування.
«Для мене велика честь отримати цю нагороду, якою відзначено мою працю з підготовки до 100-річчя ЗУНРу. Над програмою з відзначення цієї дати ми працювали понад рік. Нам вдалося реалізувати багато заходів: заходи біля Львівського національного університету імені Івана Франка, заходи з відновлення і вшанування місць пам’яті, встановлення пам’ятників подіям Листопадового чину. Мені приємно, що ця відзнака, через місяць, наздогнала мене до Дня місцевого самоврядування. Вітаю усю громаду з Днем місцевого самоврядування, бажаю успіхів і наснаги», - зазначив депутат ЛМР Олег Сорочкін.
Серед нагороджених з нагоди Дня місцевого самоврядування – головний спеціаліст відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» ЛМР Людмила Ніконова.