×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Львові відбудеться Відкритий чемпіонат Європи з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу

На засіданні комісії культури, молодіжної політики та спорту ЛМР депутати підтримали Програму з організації та проведення Відкритого чемпіонату Європи з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу.

Як повідомила заступник начальника управління молоді і спорту ЛМР Оксана Пилипів, програма передбачає проведення у Львові чемпіонату Європи з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу. Чемпіонат, який відбуватиметься 18-20 травня, організовує Ліга культуризму Львова під загальним керівництвом Української федерації бодібілдингу WABBА спільно з Львівською міською радою.

За словами президента української бодібілдинг федерації WABBА Святослава Шеремети, самі змагання відбудуться в один день - 19 травня початок о 12.00 в концертному холі «Малевич».

«Ми проводимо відкритий чемпіонат Європи з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу за версією WABBА. Свою участь у чемпіонаті вже підтвердила Італія, Греція, Угорщина, Польща та інші. Загалом, очікуємо близько 150-200 учасників. Українці, які покажуть найвищі результати, будуть зараховані до складу збірної України, яка візьме участь в чемпіонаті світу 16 червня в Італії. Також стратегічною метою проведення чемпіонату Європи є можливість здобуття права на проведення чемпіонату Світу чи найпрестижнішого турніру – «Містер та Міс Всесвіт (Mr.&Ms.Univerese WABBA International)» найближчими роками у Львові».

«Це цікавий, видовищний чемпіонат, - розповідає голова комісії культури, молодіжної політики та спорту ЛМР Віталій Свіщов, - Буде залучено іноземних спортсменів, а за ними приїдуть і вболівальники, щоб підтримати своїх фаворитів. Це буде корисно для туристичної галузі міста. Якщо захід пройде на високому рівні, то у майбутньому я хотів би, аби Львів приймав вже чемпіонати світового рівня». 

 

Додамо, що 15 травня об 11:00 у малій сесійній залі ЛМР відбудеться прес-конференція організаторів заходу.