×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Львові обговорять можливість побудови нового тролейбусного маршруту

3 квітня 2017 року відбудеться громадське слухання щодо будівництва тролейбусної лінії від вул. Зеленої (ДБК) до вул. Пасічної (Пагорб Слави).

Як повідомив ініціатор громадських слухань, депутат Львівської міської ради Богдан Гула, ідея будівництва тролейбусної лінії виникла через відсутність комунального транспорту у цьому районі міста та збільшення кількості мешканців у житловому масиві.           

«До мене неодноразово звертались мешканці з проханням запровадити електротранспорт від вул. Зеленої до вул.Пасічної. Тим більш, що раніше уже була думка пустити туди трамвай. Однак, вона так і не була втілена у життя. Для реалізації нашої  ідеї потрібно побудувати ще одну підстанцію. І якщо львів’яни на громадських слуханнях підтвердять своє бажання прокласти тролейбусний маршрут, то далі ми будемо звертатись із проханням розробити проектно-кошторисну документацію. Я вважаю, що цей маршрут потрібно рано чи пізно зробити, адже житловий масив розростається і суттєво збільшується навантаження на громадський транспорт».

Місце проведення громадських слухань: Львівський техніко-економічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» ( м. Львів, вул. Пасічна, 87). Початок о 18.00.

Реєстрація учасників громадського слухання проводиться на підставі документа, що посвідчує особу (паспорт громадянина, посвідчення водія або іншого документа, що посвідчує чи ідентифікує особу).

Пропозиції та зауваження  просимо подавати на ел. скриньку: [email protected] до 02.04.2017р.

Довідкова інформація у відділі громадського партнерства управління “Секретаріат ради” тел. 297-57-63.