×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Львові обговорили детальний план району Білогорщі

У СЗШ № 65 відбулось публічне представлення внесення змін до детального плану території, обмеженої вул. Роксоляни та вул. Білогорща у м. Львові.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ПП «Науково-виробнича фірма «Рутенія».

Як повідомив головний архітектор проекту Юрій Криворучко, коригування передбачає врахування меж ділянок відповідно до публічної кадастрової карти по вул. Смакули у м. Львові, створення в межах санітарно-захисної зони кладовища паркової зони, коригування меж ділянок по вул. Сьомій Білогорській та вул. Восьмій Білогорській відповідно до існуючого плану відводу земельних ділянок.

Як йдеться у пояснювальній записці, коригування ДПТ району у межах вул. Роксоляни - вул. Білогорща у м. Львові відбулося в наступних архітектурно планувальних рішеннях:

1. Вул. Смакули: врахування меж ділянок згідно публічної кадастрової карти України, наданих у власність мешканцям даного району; зміни до зонінгу території: в частині громадської зони Г-3 виділено зону житлової забудови Ж-1 в межах ділянок згідно публічної кадастрової карти України.
2. У межах санітарно-захисної зони кладовища запроектовано паркову зону з можливістю влаштування меморіальних територій і доріжок для спокійного відпочинку мешканців.
3. Вулиці Сьома Білогорська і восьма Білогорська: межі ділянок і розташування проектованої житлової забудови відкореговано згідно існуючого плану відводу земельних ділянок (час виконання плану відводу – 1990-і р.р.).
4. Вул. Лаврівського: враховано нові наділи земельних ділянок під житлову забудову, згідно кадастрової карти. Зміни внесено в зонінг.
5. Вул. Лаврівського: Фрагмент території між вул. Лаврівського зарезервовано для спортивної функції району. Зміни внесено в зонінг.
6. Вул. Стадників: вздовж всієї протяжності вулиці відкориговано червоні лінії із 25м до 15 м в червоних лініях.
7. Парк Білогорський: велосипедну доріжку в межах парку скорочено і запроектовано без червоних ліній.
8. Вул. Білогорща: червоні лінії відкориговано з 25 м до 15 м в червоних лініях. Враховано межі ділянки гаражного кооперативу згідно плану відводу (час виконання плану відводу – 1990-і рр.).
9. Вул. Широка: враховано Ухвалу сесії ЛМР щодо відводу земельної ділянки під спортивну функцію за адресою вул. Широка, 100. Зміни внесено в зонінг.

У детальному плані враховані інвестиційні наміри будівництва для території у межах вул. Роксоляни - вул. Білогорща на І етап реалізації детального плану території від 3 років до 7 років та дані орієнтовні показники на розрахунковий етап дії детального плану території на термін до 15-20 років.

Громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території, обмеженої вул. Роксоляни та вул. Білогорща у м. Львові триватиме із 12 січня 2017 року по 06 лютого 2017 року.

Пропозиції просимо подавати до 06 лютого 2017 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій — Файфурка О. С., тел. 032 297 57 63.