×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 125
Неможливо завантажити XML-файл

У Львівській міській раді відбулося громадське слухання щодо житлового району «Під Голоском»

Відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради провів   публічне представлення  в рамках громадського слухання, на якому обговорили  дві зміни  до проекту  детального плану території садибної  житлового   району «Під Голоском» у Львові.

 Змін  може зазнати  функціональне призначення частини території садибної житлової забудови та виробничих об'єктів, а також   розташування ділянки  нової школи  у зв'язку із наявністю садівничих ділянок на території.

 Під час громадських слухань  головний архітектор проекту, представник ДП ДІМП «Містопроект» Юрій Столяров заявив: « У  житловому районі «Під Голоском» ми плануємо  збільшити внутрішньо - квартальний простір, облаштувати під’їзди  до житлової забудови, відкрити підземні автостоянки, а також  розробити план будівництва школи та дитячого садочка для дітей».

Довідка:

 Термін подання пропозицій до громадського слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін у детальний план території житлового мікрорайону  «Під Голоском» у м. Львові  до 23 жовтня.  Також детальніше  про слухання можна ознайомитися  за цим посиланням: http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/public-hearings/227368-hromadske-slukhannia-shchodo-vrakhuvannia-hromadskykh-interesiv-pid-chas-vnesennia-zmin-v-detalnyi-plan-terytorii-zhytlovoho-mikroraionu-pid-holoskom-u-m-lvovi