Версія для друку

9 ОСББ сьогодні отримали підтримку депутатів ЛМР у питанні погодження проекту землеустрою

9 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків сьогодні отримали підтримку депутатів Львівської міської ради на проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у постійне користування під час засідання комісії землекористування та агломерації.
 
Зі слів голови постійної комісії, депутата ЛМР Володимира Гаразда, членам депутатської комісії важливо, аби на землі був господар.
 
«Депутатам нашої комісії важливо, щоб був господар на землі і, щоб люди мали можливість навести порядок на прибудинковій території. Сьогодні ми дали погодження для 9-ти ОСББ, але в загальному ми йдемо на зустріч усім і закликаємо звертатися мешканців з даним питанням, аби землі були сформовані», - прокоментував депутат.
 
«Якщо земля немає господаря, то на ній немає ані чистоти, ані порядку. Мають бути чіткі межі, тоді ми розуміємо, що її мешканці доглядають і облаштовують, створюють зелені зони, дитячі майданчики, роблять весь благоустрій і ніхто з сусідів не поставить там МАФ чи гараж», - доповнив депутат ЛМР, член комісії Михайло Дідух.
 
До прикладу, депутати вважають також важливим затвердження під час засідання комісії Франківській районній адміністрації технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та надання земельної ділянки на вул. І.Богуна,11 для збереження та використання скверу. Зі слів депутатів, там уже ніхто нічого не зможе збудувати.