×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Львів прощається з Героєм Ігорем Гадяком

Інформуємо, що завтра, 7 жовтня, Львів попрощається з Героєм Ігорем Гадяком який загинув у бою з російськими окупантами.

Прощання відбудеться у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла.

Об 11:00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Коротка біографія:

Ігор Гадяк

(16.11.1990-01.10.2022)

Уродженець селища міського типу Гніздичів Львівської області. Закінчив Гніздичівський загальний заклад середньої освіти I-III ступенів. Здобув професійно-технічну освіту за спеціальністю «електромонтер».   Після завершення навчання вступив на військову службу.    

Працював у Поштамті-Центрі поштового зв’язку №1 Львівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», займався кур’єрською доставкою. Захоплювався історією.

 Учасник АТО. Виконував бойові завдання на території Луганської області у складі батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів». У 2017 році вступив до лав 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. За особисту майстерність у 2021 році був нагороджений нагрудним знаком «За взірцевість у військовій службі» II ступеня.   У Ігоря Гадяка залишилися батьки, брат, дружина брата, племінниця та бабуся.