×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

На території Львівської міської територіальної громади планують утворити 6 старостинських округів – Олексій Різник

На засіданні постійної депутатської комісії архітектури, містобудування та розвитку територій  розглянули низку важливих земельних питань,  а також питання про утворення старостинських округів на території Львівської міської територіальної громади.

Як зазначив голова постійної депутатської комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Олексій Різник: "Йдеться про утворення  шести  старостинських округів: Винниківського, Дублянського, Лисиничівського, Північного, Брюховицького, Рудненського. Проблема наразі в тому, що управління агломерації не розглядає, яким чином буде здійснюватися фінансування громад. Однак, тепер ми будемо передбачати окреме фінансування на села».

Розглянули також питання про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у районі вул. І. Миколайчука - вул. Пилипа Орлика. Комісія надала управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозвіл   на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки та погодження укладання договору міни земельної ділянки з метою покращення соціальної інфраструктури для мешканців мікрорайону на вул. Малоголосківській. Йдеться про формування єдиної земельної ділянки для будівництва школи. 

«Також ми надали дозвіл квартирно-експлуатаційному відділу м. Львова на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності орієнтовною площею 30,8998 га, які розташовані у межах території військового містечка № 209-1 на вул. М. Максимовича, вул. Я. Гашека та вул. Фр. Скорини» - зазначив голова комісії Олексій Різник

 

24.11.2021